La identitat visual corporativa fa referència als aspectes visuals de la identitat d’una institució. En general inclou un logotip i elements de suport, coordinats per un grup de línies mestres que estableixen com han d’aplicar-se.

Així doncs, a través de la comunicació externa, aquesta identitat visual servirà per a que els ciutadans reconeixin i identifiquin la nostra institució.

Us recordem que no s'autoritza l'ús de logotips, marques, escuts i símbols distintius de la Generalitat de Catalunya i/o de l’Agència de Residus de Catalunya per part de les empreses privades en el desenvolupament de la seva activitat, excepte en el cas d’actuacions participades o patrocinades per l’ARC.

Aquests elements d'identitat gràfica corporativa són propietat exclusiva de la Generalitat de Catalunya i de l’Agència de Residus i estan protegits per la legislació vigent aplicable. Les empreses que actualment en facin ús hauran de fer la retirada abans del 31 de desembre de 2014 sota l’advertiment que en d’altre cas l’ARC pot empendre les accions legals que siguin oportunes d’acord amb la normativa vigent.

Composició i formes d'harmonització

Harmonització amb la imatge de la Generalitat

Logotip ARC color-horitzontal

JPG - GIF

Logotip ARC b/n-horitzontal

JPGGIF


Harmonització amb la imatge del Departament

Logotip ARC color-horitzontal

JPG - GIF - PDF

Logotip ARC color-vertical 

JPGGIF - PDF 

Logotip ARC b/n-horitzontal 

JPGGIF - PDF

Logotip ARC b/n-vertical 

JPGGIF - PDF

Logotip ARC gris-horitzontal 

JPGGIF- PDF

Logotip ARC gris-vertical 

JPGGIF - PDF 

Logotip Fons de cohesió de la Unió Europea  JPG   FH9
Logotip Fons Europeu de Desenvolupament Regional     JPG   FH9