• Imprimeix

II Jornada per a l’aprofitament dels aliments i la reducció de les pèrdues i el malbaratament. Cap a un sistema alimentari sostenible

Jornada adreçada al públic en general

La reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentari (PMA) és un repte que cal afrontar per tal d’avançar cap a un sistema alimentari productiu,sostenible, resilient, saludable,responsable i d’accés universal.

El sector agroalimentari té un compromís en l’assoliment dels Objectius globals de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, particularment en els objectius 2 de “fam zero” i 12 de “Producció i Consum responsables”, que cal encarar de manera integrada amb altres àmbits com l’educació o la salut.

Des del DARP i l’ARC promovem la reducció de les PMA a Catalunya.

A la jornada es va presentar l’informe del CADS Mengem futur, es va debatre sobre el repte del sector agroalimentari en l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, es van presentar els avenços realitzats en la quantificació de les PMA a Catalunya i es van compartir experiències internacionals i catalanes en la prevenció i la reducció de les pèrdues al sector primari.

Data: 16.10.2018
Hora: de 09h a 14h
Lloc: Sala Auditori del Palau de la Generalitat de Catalunya
Organitzador: Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i l'Agència de Residus de Catalunya

Documentació