• Imprimeix

Internacionalització d'empreses

El model català de gestió de residus es un referent arreu del món pels seus bons resultats i la implicació d’institucions, empreses i societat en el seu desenvolupament. És per això que el Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Agència de Residus de Catalunya creuen que cal ajudar les empreses catalanes que treballen en aquest àmbit per què puguin exportar la seva expertesa a altres països.
La difusió del coneixement de l'ARC i els contactes establerts amb d’altres òrgans reguladors internacionals serveixen per fomentar l’organització de missions empresarials en les que representants de l'ARC visiten els mercats objectiu acompanyats d’empreses amb un alt grau de competitivitat per buscar oportunitats de negoci als països objectiu.

La Generalitat de Catalunya dóna suport a la internacionalització de les empreses catalanes en la seva sortida a l’exterior. I això ho fa amb l’establiment d’uns plans específics per a les empreses dels sectors implicats creant un canal propi amb ACC1Ó i amb la participació de les associacions empresarials i professionals. Així mateix, aquestes associacions sovint han desenvolupat programes propis de suport a la internacionalització que, en moltes ocasions, compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, per mitjà d’ACC1Ó.

Data d'actualització:  02.04.2014