Accés al contingut Accés al menú de la secció
home
Dilluns, 30 de gener de 2017

El Premi Catalunya d’Ecodisseny 2017 es presenta al taller Circulab

Els assistents van participar en aquest joc/taller sobre Ecodisseny i economia circular, coorganizat per Ecoembes, BCD Barcelona Centre de Disseny i l’ARC.


circulab

El passat dijous 26 de gener es va celebrar el taller Circulab coorganitzat per Ecoembes, el BCD Barcelona Centre de Disseny i l’Agència de Residus de Catalunya.

Els participants, aproximadament una trentena , entre dissenyadors, emprenedors, ambientòlegs i altres professionals, es van divertir jugant a aquest business game, a la vegada que aprenien noves estratègies per ecodissenyar productes i models de negocis i fer-los més propers a l’economia circular.

Totes les entitats organitzadores van destacar el paper fonamental que el disseny té en l’ambientalització de productes i serveis, i les oportunitats que l’economia circular ofereix per  beneficis tant dels usuaris dels productes o serveis com per a les pròpies empreses.

A més, en la sessió, es van presentar les bases del Premi Catalunya d’Ecodisseny 2017, un premi que reconeix els productes i serveis innovadors i que a més han tingut en compte estratègies per optimitzar el seu comportament ambiental durant el seu cicle de vida. Les candidatures al Premi estan obertes fins al 28 de febrer de 2017.