Accés al contingut Accés al menú de la secció
home
Divendres, 17 de febrer de 2017

L'Agència de Residus destina 7,5 milions d'euros el 2017 a projectes de prevenció i foment del reciclatge i d'economia circular

La convocatòria d'aquest any inclou una línia per a la implantació de deixalleries per al tractament dels residus municipals.


imatge ajuts eco circular

El consell de direcció de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) va aprovar el dimecres 15 de febrer destinar 7,5 milions d’euros a ajuts per a projectes de prevenció i foment del reciclatge i d’economia circular. La novetat d'enguany és que es recupera la línia de subvencions per a la implantació de deixalleries.

Per aquest 2017 s’obriran 5 línies d’ajuts. Per a l’execució de projectes de prevenció, preparació per a la reutilització i reciclatge de residus industrials hi ha una partida d’1 milió d’euros. Per al foment de l’economia circular, també 1 milió. Per a projectes de prevenció i preparació per a la reutilització de residus municipals hi ha 1,5 milions amb la distribució següent: 900.000 euros per a les subvencions sol·licitades pels ens locals i 600.000 per a les subvencions sol·licitades per les entitats sense ànim de lucre i universitats. Per a projectes de foment de la recollida selectiva de la fracció orgànica, 2 milions. I Per a la implantació de deixalleries per al tractament de residus municipals, 2 milions més.

Si voleu ampliar la informació podeu consultar la nota de premsa que s'adjunta a continuació, on es detallen els imports atorgats el 2016 i també els imports de les subvencions per demarcacions.

Més informació