Accés al contingut Accés al menú de la secció
home
Dijous, 20 de juliol de 2017

Presentació pública de l'estudi sobre la viabilitat de la implantació d'un sistema SDDR per als envasos de begudes d'un sol ús a Catalunya

Tindrà lloc el proper 25 de juliol, a les 9:30 h, a la Sala d'actes del Departament de Territori i Sostenibilitat (Avinguda Josep Tarradellas, 2-6, Barcelona)


estudi sddr

El dia 25 de juliol es presentarà públicament l’Estudi sobre la viabilitat d'implantar a Catalunya un sistema de dipòsit, devolució i retorn (SDDR) per als envasos de begudes d’un sol ús.

Aquest estudi té com a finalitat avaluar la viabilitat tècnica, ambiental i econòmica de la implantació d'un SDDR per als envasos d'un sól ús a Catalunya. L'objectiu final és el d'incrementar el reciclatge del màxim de materials d'alta qualitat, i reduir al mínim possible els residus d'envasos que van a abocador, incineradora o que són llençats al medi natural (boscos, platges, mar, etc.) o urbà (carrers, papereres, etc).

Es tracta d'un estudi encarregat per l'ARC a un consorci liderat per ENT Mediambient i Gestió i integrat per Eunomia Research & Consulting Ltd. i pel Despacho Jiménez de Parga.

Més informació