Accés al contingut Accés al menú de la secció
home
Dilluns, 07 d'agost de 2017

La televisió pública alemanya s’interessa pel projecte Marviva

Els participants d’un reality show fan una caracterització de residus al Port de Barcelona.


mar viva programa alemany
mar viva televisió alemanya

La televisió publica d’Alemanya ZDF s’ha interessat pel projecte Marviva. Els participants del reality show han fet una caracterització de residus al Port de Barcelona. El programa Die Jungs-WG, Estiu. Sol i sense pares, és una sèrie amb adolescents que passen uns dies  de vacances participant en diversos projectes socials. Aquest any la ubicació escollida ha estat Barcelona i els participants del programa han fet una caracterització de residus seguint els protocols del projecte Marviva.

El passat divendres 4 agost es va realitzar la gravació de l’arribada al Port de les embarcacions de pesca d’arrossegament, que recullen brossa marina durant l'activitat de pesca. Posteriorment, els participants del programa van caracteritzar els residus.

El programa, que compta amb una audiència de 3 milions d'espectadors, s'emetrà el mes de novembre d’enguany, a la cadena infantil de televisió KiKA, de l’ens radiotelevisiu públic alemany. El programa té per objectiu fomentar el creixement personal dels joves alemanys i estimular les seves vivències. L’equip del programa es va assabentar del projecte Marviva i es va posar en contacte amb l’Agència de Residus de Catalunya per preguntar si el projecte Marviva podia formar part de les experiències d’aquests adolescents alemanys a Barcelona.