Accés al contingut Accés al menú de la secció
home
Divendres, 03 de març de 2017

L’Agència de Residus de Catalunya participa en una jornada sobre economia circular en el sector de la indústria agroalimentària

Tindrà lloc el dijous 9 de març a la Sala d'actes dels Serveis Centrals del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.


jornada agricultura

La indústria agroalimentària a Catalunya té un paper molt important com a generadora d’activitat econòmica i de llocs de treball. El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, en col·laboració amb l’ICF i la participació de l’Agència de Residus de Catalunya i d’ACCIÓ, presenten aquesta jornada on s’exposaran els instruments i eines disponibles per a donar suport a les indústries agroalimentàries i fomentar i promoure la seva competitivitat. Reduir, reutilitzar i reciclar, aquesta és la base de l’Economia Circular. La indústria actual i futura ha de tendir cap a l’economia eficient en l’ús de recursos, limitant l’impacte ambiental i lluitant contra el canvi climàtic.

La jornada farà una pinzellada al respecte i presentarà casos d’indústries que posen en pràctica el model d’economia circular.

 

*Podeu consultar el programa i la informació sobre les inscripcions clicant l'enllaç que trobareu a "Més informació"

Més informació