Accés al contingut Accés al menú de la secció
home
Dimarts, 19 de setembre de 2017

Jornada de presentació dels resultats del projecte Life Futur Agrari

Va tenir lloc el passat divendres 15 de setembre a Castelló de Farfanya · L'acte va comptar amb la presència d'uns 120 assistents del sector (ramaders, pagesos, tècnics i personal de l’administració)


resultats futur agrari

 

L'acte de presentació dels resultats del projecte life Futur Agrari va desenvolupar-se amb èxit el passat divendres a Castelló de Farfanya. Després de quatre anys, aquest projecte està arribant a la seva fi, per la qual cosa aquesta jornada final va servir per explicar la feina realitzada i els resultats obtinguts.

Els assistents a la jornada es van dividir en tres grups, situats en 3 estacions (carpes) distribuiïdes a camp, una per a cada bloc del projecte, que anaven rotant de manera que els tres grups van escoltar les explicacions de tots els blocs.

Al final de l'acte es van realitzar unes explicacions demonstratives i els assistents van poder visitar una exposició d’una cubà de purí i de separadors de fases de purí. Tambés es va entregar un dossier de recull dels resultats del projecte conjuntament amb una bossa, un barret de palla i un bolígraf amb el logo dels partners del projecte.

El projecte Life Futur Agrari, cofinançat pel programa LIFE+ de la unió Europea, ha posat en pràctica tecnologies existents de gestió de la fertilització i tractament de dejeccions ramaderes. El seu objectiu ha consistit en fer arribar al sector aquelles eines existents per millorar el mateig de fems, purins, gallinasses i alres adobs, així com donar pautes per minimitzar els continguts elevats de nutrients en zones de Catalunya amb una elevada concentració ramadera.

Pàgina web del projecte: http://www.futuragrari.cat/

 

Més informació