Accés al contingut Accés al menú de la secció
home
Dimarts, 02 de maig de 2017

Jornada tècnica per presentar el Compromís Local per a la Millora de la Gestió de Residus. INSCRIPCIONS TANCADES

NOVA DATA: 3 DE MAIG


Logo amb nova data

Ja estan obertes les inscripcions a la Jornada tècnica sobre el compromís local per a la millora de la gestió de residus, que tindrà lloc el 3 de maig a Món Sant Benet.

Aquesta jornada està organitzada per l'Agència de Residus de Catalunya, en col·laboració amb la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i l'Àrea Metropolitana de Barcelona i els sistemes integrats de gestió d'envasos (SIG) Ecoembes i Ecovidiro.

Va dirigida a tècnics i responsables polítics municipals, empreses consultores i altres entitats.

L'objectiu és presentar el Compromís Local per a la Millora de la Gestió de Residus i la nova plataforma web d'intercanvi i coneixement que s'ha creat sobre aquest tema. El compormís neix per assolir les fites marcades per la Unió Europea per al 2020 pel que fa a la gestió dels residus municipals i culmina amb aquesta nova plataforma web, que recull bones pràctiques en la gestió de residus i vol esdevenir una eina de consulta bàsica per a tots els agents implicats en aquest àmbit.

La jornada també vol ser un esdeveniment per intercanviar experiències en la gestió dels residus municipals, per això s'han organitzat quatre taules de coneixement on els participants debatran amb experts diferents casos d'èxit sobre diverses temàtiques.

Podreu trobar l'enllaç al programa i el formulari d'inscripció clicant l'enllaç següent:

 

Més informació