Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Consultes i tràmits  > Cànons sobre els residus
 

Cànons sobre els residus

Els cànons sobre la disposició del rebuig dels residus municipals i de la construcció són impostos ecològics que incentiven un comportament més respectuós amb el medi ambient i impulsen mesures de minimització i de valorització material dels residus. Aquests cànons són instruments econòmics que contribueixen al finançament del cost que comporta la implantació de la gestió sostenible dels residus.


Cànons sobre la disposició del rebuig dels residus municipals

Els cànons sobre la disposició del rebuig dels residus municipals són impostos ecològics que incentiven un comportament més respectuós amb el medi ambient i impulsen mesures de minimització i de valorització material dels residus. Aquests cànons són instruments econòmics que contribueixen al finançament del cost que comporta la implantació de la gestió sostenible dels residus municipals.

 

Cànon de deposició controlada dels residus de la construcció

 

Cànon sobre la deposició controlada dels residus industrials

El cànon sobre la deposició controlada dels residus industrials és un impost ecològic que incentiva un comportament més respectuós amb el medi ambient i impulsa mesures de minimització i de valorització material dels residus. Aquest cànon és un instrument econòmic que contribueix al finançament del cost que comporta la implantació de la gestió sostenible dels residus industrials.

 
Data d'actualització: 27.01.2014