• Imprimeix

Premi 2007: Disseny per al reciclatge

Premi 2007
El Centre català del Reciclatge de l’Agència de Residus de Catalunya del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya organitza la 4a edició del Premi «Disseny per al Reciclatge: producte reciclat/reciclable».

L’objectiu del premi és promoure i reconèixer els esforços adreçats a incorporar materials reciclats als productes que es fabriquen i a facilitar-ne la reciclabilitat quan arriben al final de la seva vida útil.

En aquesta nova edició es compta amb la col·laboració de l’Associació de Disseny Industrial del Foment de les Arts Decoratives, ADI-FAD; Barcelona Centre de Disseny, BCD; l’Associació de Dissenyadors Professionals, ADP i el Saló Internacional de les Ciutats i del Medi ambient, ECOCITY.

Data d'actualització:  09.09.2009

Informació relacionada

  • Presentació
    Díptic de presentació del premi - Bases del premi - Formulari per a productes - Formulari per a projectes - Formulari per a estratègies
  • Acte de lliurament
    Informació de l'acte de lliurament i premiats
  • Ponència de la Sra. Matali Crasset pdf icon [12,15 MB ]
    La Sra. Matali Crasset, dissenyadora industrial de reconegut prestigi internacional, ens va acompanyar durant l'acte de lliurament del premi, amb una ponència sobre la seva visió del punt de trobada on conviuen avui el disseny i el medi ambient. La Sra. Crasset va nèixer a Chalons en Champagne i des de fa 20 anys està treballant a partir de la reintrepretació de les formes pures. Moda, mobles, hotels o lofts arreu del mon són el seu singular currículum.
  • Catàleg pdf icon [2,8 MB ]