• Imprimeix

Categoria B

CATEGORIA B: GRANS EMPRESES QUE FABRIQUEN PRODUCTES RECICLATS I/O RECICLABLES I ELS DISTRIBUEIXEN A CATALUNYA

En aquesta categoria s'han presentat un total de 3 candidatures:

Producte: Semielaborats de coure
Presentat per: La Farga Lacambra, SA
Descripció: Fils de màquina massissos, concentrats, trefilats i cablejats de coure fabricats a partir del 66 % de coure reciclat procedent del rebuig de producció i ferralles (línies elèctriques i telefòniques fora d'ús, desballestament d'automòbils o conduccions d'aigua i gas fora d'ús, rebuig de processos industrials diversos) i 100 % reciclable.
Per a més informació: 938.504.100
Semielaborats de coure

Producte: Clorur fèrric reciclat
Presentat per: Lear Automotive (EEDS) Spain SL / Kemira Ibérica, SA
Descripció: Clorur fèrric reciclat i reciclable que s'utilitza per a la fabricació de circuits impresos. L'empresa Kemira Ibérica recupera els residus de clorur fèrric de l'empresa Lear Automotive i els torna a utilitzar en la fabricació de circuits impresos per part de Lear Automotive.
Per a més informació: 977.617.300
Clorur ferric reciclat

Producte: Seat Ibiza MY2002
Presentat per: Centre Tècnic de Seat
Descripció: Automòbil dissenyat per incorporar el 32 % de materials reciclats respecte al pes total del vehicle (acer i fèrrics, metalls lleugers, aliatges, metalls especials, polímers, altres materials, components elèctrics i electrònics) i és el 80 % reciclable (catalitzadors, peces de coure o alumini, pneumàtics, dipòsits de fluids, vidres i el 98 % dels metalls).
Per a més informació: 937.733.266
PREMI - Candidatures Guanyadores
Seat Ibiza
Data d'actualització:  09.09.2009