• Imprimeix

Acte de lliurament del premi

LLIURAMENT DEL PREMI 2003 «Disseny per al reciclatge: producte reciclat/reciclable»

El passat 12 de març, el conseller Espadaler, en el marc del Saló Internacional de l'Energia i del Medi Ambient ECOMED POLLUTEC, va presidir l'acte de lliurament de la segona edició del premi «Disseny per al reciclatge: producte reciclat/reciclable» que atorga el Centre català del reciclatge de l'Agència de Residus de Catalunya del Departament de Medi Ambient (ara Medi Ambient i Habitatge ) de la Generalitat de Catalunya.

A l'acte, presidit per l'Honorable conseller de Medi Ambient, el Sr. Ramon Espadaler, hi van assistir els membres del jurat, el Sr. Joan Ras, president del Saló Internacional de l'Energia i del Medi Ambient ECOMED-POLLUTEC, i el Sr.Ramon Tella, gerent de la Junta de Residus (ara Agència de Residus de Catalunya).

El Sr. Joan Ras va donar la benvinguda als més de 120 assistents.

El conseller de Medi Ambient, el Sr. Ramon Espadaler, va lliurar als cinc premiats (un per categoria) el guardó i el diploma de reconeixement així com dues mencions especials.

Durant la cloenda de l'acte, el conseller Espadaler va destacar la importància d'aquest premi com a reconeixement públic a tots els agents, empreses industrials, centres de recerca, professionals, estudiants i institucions que s'han distingit per la integració, en els seus productes o projectes, de mesures orientades a desenvolupar estratègies tant d'ús de materials secundaris com de reciclatge a la fi de la seva vida útil.

Així mateix, va remarcar i agrair el fet que aquesta segona edició hagi tingut el suport i la col·laboració d'entitats representatives del món del disseny i del medi ambient com ara l'Associació de Disseny Industrial del Foment de les Arts Decoratives (ADI-FAD), Barcelona Centre de Disseny (BCD) i el Saló de l'Energia i del Medi Ambient ECOMED POLLUTEC.

Finalment, va constatar que la presentació de les 41 candidatures en aquesta edició ha contribuït a la consolidació del premi «Disseny per al reciclatge: producte reciclat/reciclable».

Un cop conclòs l'acte, es va convidar els assistents a una copa de cava i a visitar l'exposició dels dissenys candidats al premi «Disseny per al reciclatge: producte reciclat/reciclable» del 2003.

Data d'actualització:  09.09.2009