• Imprimeix

Exposició itinerant

Imatge expo

Com és habitual en cada edició del Premi, la Generalitat de Catalunya ha creat una exposició itinerant que recull les candidatures guanyadores i les que van rebre una menció especial del jurat de l’edició 2017 del Premi Catalunya d’Ecodisseny. Les candidatures seleccionades també estan presents mitjançant fotografies.

L’objectiu d’aquesta exposició és acostar l’ecodisseny als estudiants i als professionals de disseny i a la ciutadania en general, tot mostrant exemples de productes dissenyats amb criteris ambientals per tal de difondre aquest concepte i promoure el consum de productes ecodissenyats. L’exposició va acompanyada del Catàleg del Premi on es pot trobar més informació del Premi i dels articles exposats.

L’exposició estarà itinerant tot l’any 2018 i bona part de l’any 2019, fins la propera edició del Premi.

L’ARC cedeix de forma gratuïta aquesta exposició a entitats públiques o privades de tota Catalunya que vulguin acollir-la temporalment (aproximadament 1 mes, durada mínima 3 setmanes). Els únics requisits per poder-la acollir són els següents:

  • disposar d’un espai sota cobert i vigilat de mides suficients per encabir l’exposició (aproximadament 100 m2).
  • que l’espai estigui obert al públic general (sales d’exposicions, centres comercials, etc.), o bé estigui ubicat en una instal·lació directament relacionada amb l’ecodisseny (escoles de disseny, centres tecnològics, etc.).

A sota trobareu un document on podeu consultar els detalls tècnics de l’exposició (mides, nombre de mòduls, contingut).

Si esteu interessats en acollir-la, podeu enviar un correu electrònic amb el document de sol·licitud omplert i la vostra proposta de dades (durada aproximada d’1 mes) a l’adreça de correu electrònic comunicacio.arc.tes@gencat.cat.  Un cop hagi finalitzat el vostre període d’acollida de l’exposició us demanarem la vostra valoració mitjançant una breu enquesta de satisfacció.

 

Data d'actualització:  22.03.2018