• Imprimeix

Acte de lliurament del Premi

Foto tots guanyadors

 El 29 d’octubre de 2015, va tenir lloc el lliurament del Premi Catalunya d’Ecodisseny 2015 al Saló del Tinell de Barcelona. Es van donar a conèixer els guanyadors així com les mencions que havia atorgat el Jurat als finalistes més destacats.

A continuació de l’acte es va inaugurar l’exposició del Premi al Pati Verger del Museu Frederic Marès, contigu al Saló del Tinell. L’exposició conté les candidatures guanyadores, les que han rebut una menció especial del Jurat i les candidatures seleccionades que van superar la primera fase del Premi. Va acompanyada del catàleg del Premi.

Un cop inaugurada l’exposició, aquesta es converteix en una exposició itinerant que durant 2016 i 2017 visitarà diverses instal·lacions d’arreu de Catalunya. L’ARC l’ofereix gratuïtament a entitats públiques o privades de tota Catalunya que vulguin acollir-la temporalment per tal de fer difusió dels productes ecodissenyats (més informació: web de l’exposició enllaç a apartat web corresponent).

L’acte de lliurament del Premi es va celebrar en el marc del SwitchMed Connect, un congrés internacional del projecte SwitchMed de suport al desenvolupament sostenible dels països mediterranis. 

Data d'actualització:  05.10.2015

Informació relacionada