• Imprimeix

Espai de jocs APILO

jocs apilo

Es tracta d'un recinte en el qual es combina una part lúdica (jocs) amb una part didàctica (missatges de conscienciació).
L'espai s'acota amb tanques de llibre on es mostra la imatge de la campanya Apilo XII.


L'entrada compta amb dos contenidors per al reciclatge de piles i amb un taulell informatiu on s'informa de la campanya. 

 

*Aquesta exposició està reservada per a grans esdeveniments on participa l'Agència de Residus de Catalunya, i té una permanència mínima de 3 dies en cada ubicació.

Activitats

La ruleta

La ruleta de l'estand combina la part lúdica amb la conscienciació sobre la importància del reciclatge, llegint juntament amb els infants el missatge que ha tocat per atzar a la ruleta i donant una explicació sobre el mateix.

Els cèrcols

El joc dels cèrcols atrau l'atenció dels més petits pel repte de tractar d'encertar els cèrcols a les mini-naus i anar-les apilant.

El contacontes

En aquesta activitat es teatralitzen les aventures de l'Apilo XII. La pròpia narració fa partícips als nens i nenes, col·laborant amb l'animadora en el desenvolupament de l'acció.

cercols apilo

La mascota

En Pilós és la mascota de l'Apilo i un dels elements amb major acceptació per part del públic infantil. Es tracta d'un personatge que forma part de l'espai per tal de ser un reclam per a la captació del públic infantil.pilós