• Imprimeix

Campanya "Envàs, on vas?"

Aquesta campanya incideix, sobretot, en millorar la selecció dels envasos que van al contenidor groc i al verd, que és on hi ha un percentatge més alt d’impropis. A través de les campanyes del 012, es fomenta també la separació de la fracció orgànica (restes de menjar i petits vegetals), i l’ús de les deixalleries o punts verds, com a instal·lacions properes on hi podem dur aquells residus que no generem de forma habitual, i que actualment ja canalitzen el 20% dels residus que es recullen selectivament.

Paral·lelament, es posa a disposició dels ciutadans una aplicació per a dispositius mòbils (Envàs, on vas?) que permet identificar fàcilment on va cada residu, informa sobre quin tractament rep i dóna consells de prevenció, que també es poden trobar al web envasonvas.cat, on es poden resoldre també els dubtes.

Per la campanya -protagonitzada pel grup The Mamzelles- s'han realitzat 2 anuncis de 45 segons, un del contenidor groc (envasos de plàstic, metàl·lics i brics), i un del contenidor verd dels envasos de vidre, i 5 curts de 15 segons, a més, també hi serà present a televisió, ràdio, cinemes, premsa escrita, opis publicitaris i internet.

 

 

 

L'aplicació envàs, on vas? s'ha substituït per l'aplicació residus

Imatge app

Informació relacionada

Data d'actualització:  20.12.2012