• Imprimeix

Campanya per fomentar la correcta separació dels residus de piles i acumuladors

Els objectius d’aquesta campanya són similars als plantejats per la coneguda campanya Envàs, on vas? En aquella ocasió era aconseguir la disminució d’impropis els contenidors d’envasos lleugers i paper i cartró, en l’actual és l’augment de la recollida selectiva de piles i acumuladors, oferint informació sobre com fer-ho.

L’èxit de la campanya precedent, va fer palès que la creativitat escollida era un vehicle efectiu per fer arribar el missatge a la ciutadania. És per això que s’ha apostat per una campanya continuista, alhora que planteja un nou repte creatiu: aconseguir, una altra vegada, l’efecte sorpresa, mantenint el to i els aspectes formals que van caracteritzar la campanya anterior.

La campanya se centra en tres missatges fonamentals: per una banda, en la correcta separació de les piles, per una altra, on portar-les un cop esgotades i per últim no acumular-les a les cases.

La difusió de la campanya de piles i acumuladors serà a través de televisió, ràdio, cinemes, premsa escrita, opis publicitaris i internet, i s’allargarà durant quatre setmanes.

Setembre 2013

 

 

 

 

Informació relacionada

Data d'actualització:  05.09.2013