• Imprimeix

Campanya REACCIONA (2a onada)

foto reacciona 2a onada

Segona onada de la campanya per fomentar la recollida selectiva dels residus: ‘Redueix, Reutilitza, Recicla, REACCIONA’. 

El missatge genèric continua centrat en la idea que la brossa augmenta, els recursos s’esgoten i el temps de reciclar s’acaba, però s'incorporen missatges concrets de cada fracció.

Apel·lar a la responsabilitat

‘REACCIONA’ té un missatge més directe i amb menys humor. El to didàctic deixa pas a la reflexió, apel·lant a la responsabilitat de cadascú a l’hora de decidir què fa amb els residus que genera. Els nens posen en evidència la manca de compromís, de consciència i de civisme de qui no separa la brossa, de qui no es preocupa pel futur del país i del planeta.

Finançada íntegrament pels Sistemes Integrats de Gestió (SIG) Ecoembes i Ecovidrio. Inclou espots de televisió, falques de ràdio, creativitat en mitjans impresos, cartells al carrer, autobusos, difusió a través d’internet i xarxes socials, i acció de streetmarketing.

Adreçada als ciutadans que no participen en el procés del reciclatge i que no separen els residus domèstics a casa seva. S'hi incorporen missatges més concrets.

Espots de TV

Data d'actualització:  08.01.2018