• Imprimeix

Campanya perquereciclem.cat

L'objectiu d'aquesta campanya és incentivar el reciclatge entre els ciutadans que encara no participen el procés de separació per diferents motius, bé perquè són pragmàtics, bé perquè se senten incòmodes amb la pràctica. 

la campanya perquereciclem.cat es difon per fases al llarg de l’any, de manera que s’anirà recordant més sovint, però de diferent forma, la necessitat de la separació dels residus domèstics. Es fa partint del format del programa de TV3 “El foraster”.

Una campanya, tres fases

Perquereciclem.cat té un objectiu múltiple, així que els missatges que es difondran s’aniran resolent durant tot l’any en tres fases diferents, que duraran unes tres setmanes cadascuna. 

Les accions de proximitat

La campanya, a més, compta amb un seguit d’accions de proximitat, que pretenen reforçar-la. També incorporarà un repte de llarg recorregut per a un poble concret de Catalunya que presenti hores d’ara un baix nivell de recollida selectiva. L’objectiu és incrementar aquest nivell gràcies al treball informatiu que s’hi efectuarà localment.

Març 2015

En Quim Masferrer es desplaça a Meranges, el municipi més alt de Catalunya, per descobrir com reciclen els seus habitants. Al llarg d'aquesta fase es mostren experts reconeguts que donen respostes sobre els beneficis de reciclar i la transparència del procés.

 

  

VÍDEOS

 

 

Juny 2015

En Quim Masferrer ens apropa a quatre personatges ben coneguts a Catalunya, l’Amparo Moreno, en Marc Giró, l’Eduard Farelo i l’Ester Vázquez, la “Lila” del Club Súper3, que ens donen motius per reciclar, de forma més propera i quotidiana. Veiem com s’organitzen, ens diuen els motius per separar els residus i els seus trucs. En cada cas, una seqüència quotidiana permet descobrir com resolen o afronten les dificultats que podem trobar a l’hora de triar els residus a casa i de dipositar-los al contenidor corresponent. Tot sota l’eslògan “ReSíClar!”

 

VÍDEOS

 

Novembre 2015

Els protagonistes, de la mà de l'actor Quim Masferrer, aquest cop son els veïns i veïnes del municipi de Tiana, al Maresme, que han estat batejats com "Els Súpers recicladors". El motiu és que han aconseguit situar-se entre els millors del rànquing de la recollida selectiva de tot Catalunya.

VÍDEOS