• Imprimeix

Sol·licitud de papereres

L’Agència de Residus de Catalunya distribueix des de fa anys papereres de cartró a diferents entitats (escoles, universitats, etc.) per a que puguin fer la recollida selectiva del paper/cartró i/o dels envasos lleugers dins del propi centre.

Si esteu interessats en aconseguir les papereres de recollida selectiva de paper i cartró i/o d’envasos lleugers heu de seguir el següent procediment:

  • primer: omplir el model de petició que trobareu dins de l'entorn de l'SDR. Una vegada hagueu finalitzat, el sistema us enviarà un correu electrònic on s’adjuntarà el PDF de la vostra sol·licitud per a que tingueu constància de la petició (és imprescindible que indiqueu una adreça correcte de correu electrònic per poder realitzar la gestió).
  • segon: en uns dies l’ARC valorarà la vostra sol·licitud i rebreu també un correu electrònic on us serà indicat si ha estat acceptada o no. En cas afirmatiu el correu electrònic esmentat tindrà adjunt el certificat de lliurament que necessitareu per recollir les papereres,
  • tercer: disposareu de 20 dies naturals per passar a recollir les papereres en l’adreça que se us indicarà al correu electrònic. Si passats aquests dies no heu recollit les papereres caducarà la vostra petició.


Per a les entitats de fora de l’entorn de Barcelona que sol·liciten 15 o menys papereres no heu de fer servir aquest procediment sinó que us heu d’adreçar directament als Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat.

Data d'actualització:  23.03.2010