• Imprimeix

Presentació “Guia de bones pràctiques per a la gestió de vehicles al final de la seva vida útil a Catalunya”

28/11/2018 12:11
imatge guia BP

Després de la Guia de palets, vehicles fora d’ús, metalls, paper i cartró i tèxtil , és el torn de la presentació de la sisena guia de la sèrie, la “Guia de bones pràctiques per a la gestió de vehicles al final de la seva vida útil a Catalunya”.

Amb la realització d’aquesta guia es vol fomentar aquest sector com un referent tècnic, econòmic i legal, que reconegui i potenciï l’activitat que realitzen les empreses gestores (CAT) com a motor de teixit empresarial en la gestió de recursos i residus. I és l’oportunitat de fer més innovador el model actual i treballar cap a una economia circular i baixa en carboni, pels avenços que aporta pel que fa a l’eficiència en l’ús dels recursos. Creiem que l’èxit en la qualitat i la sostenibilitat en la gestió dels vehicles al final de la seva vida útil i els seus residus, passa per la conscienciació de tota la societat, obtenint una gestió de residus eficient i una reutilització i un reciclatge d’alta qualitat.

 

Des de 1998, l’Agència de Residus de Catalunya i el Gremi de Recuperació de Catalunya tenen signat un conveni marc de col·laboració, que és el canal de comunicació i col·laboració permanent entre les dues entitats i té per objecte realitzar actuacions conjuntes i dotar d’eines de difusió sobre bones pràctiques en el sector.