• Imprimeix

Jornada #zerofoodwastebcn

Tindrà lloc el proper 24 de novembre a La Pionera (Passeig de Clavell, Poblenou), en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

09/11/2018 10:11

La jornada consisteix en la organització d'un àpat gratuït per a 1.000 persones amb aliments recuperats, i té com a objectiu ser un altaveu per a les persones i els projectes que treballen en la prevenció i la reducció del malbaratament alimentari, la cultura de l'aprofitament i el residu zero.

A la cuina, es comptarà amb la presència del trio Felipe Celis (un dels primers cuiners fent cuina d'aprofitament des del bus Alícia pels volts dels anys 2010-2011), Fernando Martínez-Conde i Òscar Teixidó del CETT,  liderant l'equip i posant tota la seva creativitat i expertesa per elaborar un àpat ben nutritiu i suculent.

Us animem a assistir-hi, creiem que és una molt bona oportunitat per seguir promovent una reducció efectiva del Malbaratament alimentari. 

 

Més informació