• Imprimeix

II Jornada per a l’Aprofitament dels Aliments i la reducció de les Pèrdues i el Malbaratament Alimentari. Cap a un Sistema alimentari sostenible

El proper 16 d’octubre se celebra el Dia Mundial de l'Alimentació amb l'organització de la II Jornada per a l’Aprofitament dels Aliments i la reducció de les Pèrdues i el Malbaratament Alimentari. Cap a un Sistema alimentari sostenible.

05/10/2018 13:10
jornada aprofitament aliments

Durant la jornada es presentarà l’informe del CADS Mengem futur, es debatrà sobre el repte del sector agroalimentari en l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, es donaran a conéixer els avenços en la quantificació de les pèrdues i el malbaratament alimentari a Catalunya i es compartiran experiències internacionals i catalanes en la prevenció i reducció de les pèrdues alimentaries al sector primari.

La jornada serà el dimarts 16 d’octubre de 09:00 a 14:00h a la Sala Auditori del Palau de la Generalitat de Catalunya.

 

Junts, per l'aprofitrament dels aliments. Recuperem el valor dels aliments!